Wizards of Waverly Place: The Movie

Wizards of Waverly Place
Igår tittade jag på en jätte bra film faktiskt : Wizards of Waverly Place: The Movie. Bara "Wizards of Waverly Place" är ett program. Men det finns en film också, som jag tyckte att jag måste se, jag älskar ju Selena Gomez, så varför inte titta på hennes filmer.

Filmen handlar om Alex (Selena Gomez) och hennes famlilj som har tillgång till "magi" (men det är bara hon och hennes syskon som kan trolla). Familjen bestämmer sig för att åka på semester och inte använda magi i några dagar. Detta gör inte Alex glad, men hon blir tvingad att följa med. Alex tycker att hennes mamma inte tillåter henne göra någonting. Hon är upprörd över att hennes föräldrar säger till henne vad som ska göras och inte ska göras trots att hon är 16 år. Det gjorde Alex så upprörd att hon "råkade" önska "att hennes föräldrar aldrig hade mötts"..

Den var faktiskt väldigt bra och intressant och passar alla åldrar! Filmen passar bäst att se på med familjen. Själv tittade jag på den med min lillebror. Måste också påpeka att den är ett år gammal, men som sagt, så var bra och jag rekommenderar den! ;)

Kommentarer
Postat av: Mowii

Har själv sett den på Disney Chanel. Egentligen gjorde jag det bara för att min lillasyster ville ha med mig men jag tyckte att den var riktigt bra :)

2010-07-24 @ 21:04:43
URL: http://mowii.blogg.se/
Postat av: EMMA

Justin är ju as snygg!! :Dsv: Den går att beställa från adlibris.se :D

2010-07-25 @ 11:51:32
URL: http://emmyni.blogg.se/
Postat av: EMMA

sv: Låter bra ;)

2010-07-25 @ 23:27:19
URL: http://emmyni.blogg.se/
Postat av: Josephine

allt bra idag `? :)

2010-07-26 @ 09:04:17
URL: http://stjupid.blogg.se/
Postat av: Jennie ♥

hej tjejen!

hur är allt idag? njuter du av solen? (om ni har de vill säga:))

kram

2010-07-26 @ 11:57:51
URL: http://jennsiii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0