WHERE DID ALLA THE GOOD TEAMS GO? WHAT HAPPENED TO THEM?

Hellu! :)
Måste bara säga att det regnar där jag bor och fan vad skönt det är. Det har varit såå jäkla varmt hela sommaren, typ 28 grader varje dag! och nu när man ser att det för en gångs skull regnar, så känns det så lugnt och skönt!

VM har ju slutat nu och det känns som om det inte finns så mycket att göra längre. Jag brukade varje dag sitta med familjen/kompisar och titta på nästan varenda VM match. Självklart så följde jag Brasiliens matcher mest, där jag var otroligt koncentrerad och verkligen inne i matchen.

Jag hade förväntat mig att alla de "stora" lagen skulle komma långt. Titta bara på Italien, Frankrike och England. Alla de åkte ut väldigt väldigt väldigt tidigt! Portugal hade jag inte så stora förväntningar på, men jag trodde de skulle ta sig till kvartsfinalen. Sedan trodde jag att Argentina och Brasilien skulle komma väääääääääldigt långt. Jag trodde finalen skulle vara mellan just Argentina och Brasilien. Tyskland trodde jag skulle komma långt, och det gjorde de också. Men under VM, när alla "bra" lag åkte ut, trodde jag de skulle vinna hela.

Men men.. det blev som det blev och jag tycker att Spanien förtjänade att vinna. Trodde inte de skulle vinna efter deras premiärmatch mot Schweiz, men det blev det motsatta! Grattis Spanien (i efterskott) :D /F

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0