TAIO CRUZ - DYNAMITE | DET FINNS INGA SOMMARLÅTAR I ÅR ?!

Taio Cruz
Bild: Zimbio

En av låtarna jag lyssnar mest på i sommar är Taio Cruz - Dynamite. Den må vara ganska gammal, men jag diggar den ändå. Den kom väl ut för någon månad sedan så den är ju inte så jätte gammal :) Älskar hans röst i denna låt. Han brukar inte sjunga så, det är en annan sorts musik utav honom. Det är ju fortfarande R&B, men ändå så är det inte likt hans andra låtar. Om man till exempel lyssnar på hans "Like a Star" så är den ju inte tt dugg lik "Dynamite".

När jag tänker efter, så finns det inte direkt någon speciell sommar låt som nästan alla lyssnar på. Alla lyssnar på sitt eget denna sommar. Så brukar det inte vara. Alltså jag menar att när man är ute, så hör man någon spela till exempel Justin Bieber, andra har på någon rock låt, någon har på Beyonce, Katy Perry, New Boyz m.m. Men när man tänker på hur det var för några år sedan (eller var det för bara 2 år sedan kanske?) så lyssnade alla på Rihanna - Umbrella.

Jag kan lyssna på nästan all sorts musik, såsom R&B (självklart), Hip Hop, Pop, Rapp, Indisk m.m. Men det är något som jag absolut inte gillar att lyssna på - nämnligen rock. Förlåt alla rock-lovers men jag är inte ett stort fan av just rock. Annars så jag kan lyssna på allt annat! :) /F

Kommentarer
Postat av: vanessa

känner precis samma ;)

kan lyssna på allt förutom rock ! haha ;)

2010-07-13 @ 20:45:21
URL: http://vaaanessaaa.blogg.se/
Postat av: EMELIEJR

SV: Haha det var så lite så ;) Det var ju omedvetet :D

2010-07-13 @ 21:23:22
URL: http://emeliejr.blogg.se/
Postat av: EMMA

Rasmus Seebach - Nattevarn är årets sommar plåga :D

2010-07-13 @ 23:31:46
URL: http://emmyni.blogg.se/
Postat av: Nora

Finns en bra sommarlåt i alla fall, "Wavin´ flag" med K´Naan. Den var officiell VM-låt i aår :-)

2010-07-22 @ 19:46:22
URL: http://hundvannen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0