. SHOES . SHOES. SHOES .

Åååh, idag köpte jag jätte fina skor. Lite som "hip hop" skor. De är vit och sååå fina, I love them! <3 :D Totalt har jag köpt typ 3 skor i sommar ( om man inte räknar med skorna jag köpte dagen innan skolavslutningen ). Och alla de är helt olika. Alltså de ena är klackskor, rosa, fina och gulliga. De andra är "converse" skor, inte converse direkt, men aa, ni fattar. De är vita, men det finns som "prickar" med olika färger på skorna. Jätte gulliga, har en matchande klänning till de :D. Och idag köpte jag mina vita "hip hop" skor.

ÄLSKAR SKOR! :D Men nu för tiden börjar jag köpa mer enkla skor, alltså inga klackskor. Förr var det bra klackskor som gällde. Klackskor till skolan. Klackskor när jag går ut. Klackskor till fester. Klackskor när jag RESTE! Men nu är det mera enkla och inte så "tröttsamma" skor. Inte för att jag blir trött när jag har på mig klack.

De flesta har svårt för att ha på sig klack. Förstår inte varför. Kanske är det för att jag har lärt mig att ha på mig denna slags sko, efter att ha använt klack sedan jag gick i femman, och inte fårstår folk som aldrig testat att ha på sig klack? :P Huuh.. det var en lång mening ;P

Even Though You Choose The Thing You Think Is The Right For You , You May Be Wrong .. /F

KNIGHT AND DAY & DEAR JOHN

Knight&Day Dear John

De här två filmerna är otroligt bra. Man måste bara titta på de. Det är bara ett måste! :P Jag kommer inte säga vad de handlar om, för det blir nog roligare om du bara tittar på de, utan att du vet vad som händer. Men någonting kan jag ju säga om filmerna..

Knight And Day är en både action och liiite romantisk film. Gillar man action är det här den rätta filmen för dig. Är man inte så intresserad av action, så bör man låta bli och titta. Men det var grymt bra! ;)

Dear John .. ooh.. den här filmen är en av mina favoriter. Har aldrig, ALDRIG, gråtit för en film lika mycket som jag grät när jag såg den. Den var mycket sorglig. Titanic = Goodbye. Nu är det Dear John som är den mest ledsamma filmen. Så fantastisk bra och väldigt sorglig. Gillar du romatik så är denna film absolut vad du bör titta på. Den var så JÄVLA bra! :D

THE KARATE KID & REMEMBER ME

Karate Kid & Remember Me

Dessa två filmer är en av de bästa jag har sett. Karate Kid är fantastiskt bra! Man har bara lust att pussa Jaden Smith! Och i Remember Me har man bara lust att gråta.

Karate Kid handlar om en liten pojke (Jaden Smith) som flyttar från USA till Kina. Där får han problem med andra killar i hans ålder, som är otroligt duktiga på karate och lyckas ge gonom stryk hur lätt som helst. Och om han vill att de andra killarna ska låta honom vara, så måste han möta de där killarna, i en karate fight.

Remember Me handlar om Tyler (Robert Pattinson) som har precis förlorat sin bror som begick självmord. Varje dag skriver Tyler i en bok om vad han har gjort, och tänker. Han har en god relation med sin syster och tar hand om henne väl. Tyler tycker inte att hans pappa bryr sig om sin syster och försöker få honom att bry sig mer om sin syster. Dessutom träffar han en tjej som han blir kär i och.. aa.. mer berättar jag inte, för då kommer jag avslöja slutet.


Wizards of Waverly Place: The Movie

Wizards of Waverly Place
Igår tittade jag på en jätte bra film faktiskt : Wizards of Waverly Place: The Movie. Bara "Wizards of Waverly Place" är ett program. Men det finns en film också, som jag tyckte att jag måste se, jag älskar ju Selena Gomez, så varför inte titta på hennes filmer.

Filmen handlar om Alex (Selena Gomez) och hennes famlilj som har tillgång till "magi" (men det är bara hon och hennes syskon som kan trolla). Familjen bestämmer sig för att åka på semester och inte använda magi i några dagar. Detta gör inte Alex glad, men hon blir tvingad att följa med. Alex tycker att hennes mamma inte tillåter henne göra någonting. Hon är upprörd över att hennes föräldrar säger till henne vad som ska göras och inte ska göras trots att hon är 16 år. Det gjorde Alex så upprörd att hon "råkade" önska "att hennes föräldrar aldrig hade mötts"..

Den var faktiskt väldigt bra och intressant och passar alla åldrar! Filmen passar bäst att se på med familjen. Själv tittade jag på den med min lillebror. Måste också påpeka att den är ett år gammal, men som sagt, så var bra och jag rekommenderar den! ;)

Soccer Wives / Girlfriends - Who's The Prettiest One ?

Jag tittade lite på några fotbollsfruar/flickvänner, och tänkte på vem av de som var finast. Alla är jätte fina och söta, men vem av de är riktigt söt? Själv tycker jag så som jag har nummer ordnat de.

Soccer Wives

Soccer Wives

Soccer Wives

Soccer Wives

Vilken fru / flickvän tyckte ni var finast?

T W I T T E R

Kakás Twitter
Jag älskar Twitter. Varför? - Jo för att min lilla älskling har ju en twitter och då kan jag läsa vad han gör just nu! :D hehe. Men det tråkiga är att han inte skriver så ofta. Han skriver i genomsnitt var tredje dag. Men men, bara han skriver någongång! :D

Dock är det han skriver på portugisiska. Så jag använder google translate för att veta vad han säger :) Men ibland skriver han på engelska så att hans fans också förstår.

Riktigt bra att fotbollsspelare har sådana grejer så att man kan veta vad de gör och sånt. Cristiano Ronaldo, Drogba, Ronaldo (den riktiga) m.m har också en twitter :) Så det är ju kul ! :D

Men det dåliga med twitter är att man inte kan skriva något till de. Man måste följa varandra för att kunna skicka medelanden och sånt. Typiskt..

B A B Y - M I N E // FOUR YEARS !

Kaká MY BABY <3
4 år
. Så länge har jag varit ett fan av Kaká. Det började år 2007. Jag satt i ett av rummen i huset. Jag satt där med familjens vänner. Vi åt , drack, skrattade, pratade och hade det trevligt. Sen skulle min syster se en snabb sak. Hon skulle se vem som vann FIFA World Player of the Year. Hon tittade besviket och sa: "Ååh, Cristiano Ronaldo vann inte". Jag tittade på henne. Retade henne. Sedan frågade jag: "Vem var det som vann då?". Då svarade hon: "Eeh.. Kaká!". Då sa jag direkt efter: "Han är min favorit fotbollspelare!".  Jag hade aldrig sett honom spela, inte ens sett hur han ser ut! Jag var inte så intresserad av fotboll vid den tiden. Men alla mina kompisar & min syster hade någon favorit spelare, så jag kände att jag också måste gilla någon.. Och det blev han. Jag kommer aldrig glömma bort den dagen.

Dagen efter gick jag först in på google för att se hur han såg ut (och han såg ju självklart snygg ut ;)). Sen gick jag in på wikipedia (haha, går alltid in där för att hitta information :P). Jag läste, läste, läste, läste, läste, läste och läste. Jag fick reda på en massa fakta. Det var då jag visste när han föddes (22 april, 5 daar efter mig!!!! :D ) , vart han kommer ifrån (Brasilien), vilket lag han spelade för (just då var det Milan, men nu är det Real Madrid), om han var gift (han gifte sig med Caroline Celico år 2006 i december) m.m.

Nu visste jag det mesta om min idol. Min hjälte. Min älskling. Jag började kalla honom för min älskling/my baby några dagar efter att jag gillade honom. Sedan började jag köpa hans tröja (AC Milan, nummer 22). Och när han flyttade till Real Madrid köpte jag också hans tröja (Real Madrid, nummer 8).

Det intressanta är, att om det hade varit någon annan som hade vunnit FIFA WPOTY (förkortning), så hade jag gillat honom och inte Kaká. Tänk om det hade varit Messi (som jag verkligen inte inte inte gillar!!). Eller tänk om det var Fernando torres (som är världens gulligaste, men jag skulle inte vilja gilla någon som alla andra också gillar :P). Jag hade verkligen tur att det blev han. För jag har aldrig hört talas om en fotbollspelare som är lika snäll, omtänksam, religiös och underbar som han!

I Will Be Your Fan , Your Baby , Your Darling , Your Supporter And Your Everything - Until I Can't Breathe Anymore ! /F

Not Right Now

Hinner inte skriva så mycket just nu. Återkommer senare eller imorgon! :)

SURI CRUISE - Does She Live Like A Normal Four Years Old Girl ?

SuriSåg på en tidning idag en liten "förvånande bild". Suri, Tom Cruise och Katie Holmes dotter, hade på sig världens sötaste kläder, men hon såg sååå stor ut. Hon är ju bara fyra år, men i bilden ser hon ut att vara äldre! Jag tycker att de kläderna är jätte fina, men ska en fyra åring ha på sig sådana kläder? Ska hon inte hellre leva livet som en vanlig fyra åring, genom att ha på sig barnkläder.
Suri

Återigen, så tycker jag att kläderna var fina och att de faktiskt passade henne. Men tycker inte att hon kanske ska få ha på sig lite mer... kläder ... för barn - helt enkelt. Det här är inte den enda bilden jag har sett på henne där hon har på sig "vuxen-kläder", utan jag har sett flera andra foton på henne med liknande kläder.

Men jag har även sett henne ha på sig "barn kläder" och då såg hon så sööööt ut! Men det som fick mig att bli förvånad var att jag todde inte att det var hon. Jag var tvungen att titta på texten för att se vem det var. Så ser jag att det står Suri som bara är 4 år ha på sig de kläderna.

Men men.. that's life. And I wish Suri the best luck! :) /F


KIM KARDAHISN - BEAUTIFUL . ELEGANT . NATURAL .

Om det är en kändis inom "Hollywood" som jag beundrar, så är det Kim Kardashian. Hon tänker inte så mycket på att se smal ut, hon är otroligt vacker och ingen kaxig-typ-av-kändis :P. Dessutom älskar jag hennes outfits.

Min favorit av dessa outfits är den andra bilden. Hon ser så stilig ut i de kläderna. Men jag gillar den näst sista outfiten också ;)

Kim Kardashian

Kim Kardashian


WHERE DID ALLA THE GOOD TEAMS GO? WHAT HAPPENED TO THEM?

Hellu! :)
Måste bara säga att det regnar där jag bor och fan vad skönt det är. Det har varit såå jäkla varmt hela sommaren, typ 28 grader varje dag! och nu när man ser att det för en gångs skull regnar, så känns det så lugnt och skönt!

VM har ju slutat nu och det känns som om det inte finns så mycket att göra längre. Jag brukade varje dag sitta med familjen/kompisar och titta på nästan varenda VM match. Självklart så följde jag Brasiliens matcher mest, där jag var otroligt koncentrerad och verkligen inne i matchen.

Jag hade förväntat mig att alla de "stora" lagen skulle komma långt. Titta bara på Italien, Frankrike och England. Alla de åkte ut väldigt väldigt väldigt tidigt! Portugal hade jag inte så stora förväntningar på, men jag trodde de skulle ta sig till kvartsfinalen. Sedan trodde jag att Argentina och Brasilien skulle komma väääääääääldigt långt. Jag trodde finalen skulle vara mellan just Argentina och Brasilien. Tyskland trodde jag skulle komma långt, och det gjorde de också. Men under VM, när alla "bra" lag åkte ut, trodde jag de skulle vinna hela.

Men men.. det blev som det blev och jag tycker att Spanien förtjänade att vinna. Trodde inte de skulle vinna efter deras premiärmatch mot Schweiz, men det blev det motsatta! Grattis Spanien (i efterskott) :D /F

FREAK OUT ON YOUR OWN WAY

Idag började jag tänka på en sak. När man ser sin idol blir man helt CRAZY! De flesta skriker, hoppar, blir "överraskade" på något sätt när de ser en "kändis". Men egentligen är det bara en vanlig människa. En människa som en gång i tiden var precis som du - ingen stor kändis. Jag kan förstå att man blir wiiiild när man ser ens idol, för jag skulle ju verkligen blivit det. Men varför blir man det egentligen?.. Visst, man träffar ju sin idol. Men det är ju bara en människa, precis som du.

Jag menar inte att jag inte skulle bli vild (vilket jag definitiv skull bli) om jag träffade Kaká. Jag tror att jag kanske till och med skulle överdriva? :P För att träffa honom är ju min största dröm!!

Men sen skulle jag faktiskt vilja veta om det har något med hjärnan att göra, att man blir så galen. Eller är det bara naturligt på något sätt, att det bara blir så liksom. Sen är det ju inte så att alla 'freaks out' när de ser en kändis. Men de flesta blir ju det.

When You Meet Someone That Makes You So Happy, You Will Become Obsessed With That Person /F

TAIO CRUZ - DYNAMITE | DET FINNS INGA SOMMARLÅTAR I ÅR ?!

Taio Cruz
Bild: Zimbio

En av låtarna jag lyssnar mest på i sommar är Taio Cruz - Dynamite. Den må vara ganska gammal, men jag diggar den ändå. Den kom väl ut för någon månad sedan så den är ju inte så jätte gammal :) Älskar hans röst i denna låt. Han brukar inte sjunga så, det är en annan sorts musik utav honom. Det är ju fortfarande R&B, men ändå så är det inte likt hans andra låtar. Om man till exempel lyssnar på hans "Like a Star" så är den ju inte tt dugg lik "Dynamite".

När jag tänker efter, så finns det inte direkt någon speciell sommar låt som nästan alla lyssnar på. Alla lyssnar på sitt eget denna sommar. Så brukar det inte vara. Alltså jag menar att när man är ute, så hör man någon spela till exempel Justin Bieber, andra har på någon rock låt, någon har på Beyonce, Katy Perry, New Boyz m.m. Men när man tänker på hur det var för några år sedan (eller var det för bara 2 år sedan kanske?) så lyssnade alla på Rihanna - Umbrella.

Jag kan lyssna på nästan all sorts musik, såsom R&B (självklart), Hip Hop, Pop, Rapp, Indisk m.m. Men det är något som jag absolut inte gillar att lyssna på - nämnligen rock. Förlåt alla rock-lovers men jag är inte ett stort fan av just rock. Annars så jag kan lyssna på allt annat! :) /F

Should He Leave Or Not ? I'm Confused. Don't Know What To Think ..

Hej!
Idag fick jag höra en tråkig nyhet. Jag gick in på en engelsk sida där man kan läsa de senaste fotbollsnyheterna, och där såg jag en rubrik som jag inte gillade: "Real Madrid kommer överväga erbjudanden för Kaká" (!!). Alltså så betyder det att de är beredda att sälja min lilla älskling. Räcker det inte med att han flyttade för bara ett år sedan från Milan?! Är så trött på att fotbollsspelare ska jämt flytta hit och dit. Kan de inte bara stanna där de är?

Men iaf, jag läste vidare på den artikeln och det stod att om han inte säljs så kommer han troligen sitta på bänken för att den nya tränaren (Jose Mourinho) vill att en annan spelare ska ta Kakás plats. Fatta vad jobbigt! Inte ens jag kan bestämma mig om jag vill att han ska flytta eller inte. Jag vill att han ska stanna kvar, men om han stannar kvar kommer han inte få spela! Vad ska jag tycka?! Vilken idiot tränare! Men det är ju bara rykten så vi får ju hoppas på att det inte är sant. Är det så att han verkligen kommer bara sitta i bänken, så tror jag att det är bäst om han flyttar (återigen).

Stackars min baby. Han hade det så bra i sin förra klubb (Milan). Han fick spela varje gång, han gjorde en massa massa mål, och han hade nästa inga skador. Men nu på senaste tiden (i Real Madrid) så får han inte spela en hel match, han gör inte så många mål (kanske för att han inte får spela så mkt!!) och så blir han ofta skadad.

Jag hoppas verkligen verkligen verkligen att han stannar och får spela mycket!! Så att jag får se honom göra en massa mål! :) /F

MITT FÖRSTA INLÄGG - WELCOME TO MY NEW BLOG !

Hej!
Jag ska först börja med att presentera mig själv. Jag är en tjej som fyllde 16 år i april, självklart hade man en "Sweet 16" haha. Det var en rolig dag då jag hade det fantastisk kul med mina bästa vänner. Jag är ett stort fotbolls freak. Älskar fotboll. Jag gillar inte att spela sporten lika mycket som jag älskar att titta på "soccer".

Min favoritspelare heter Ricardo Izcson dos Santos Leite, men som är mer känd som Kaká (han ville ha ett speciellt namn i fotbollen, och han fick namnet av sin yngre bror som inte kunde uttala Ricardos namn när han var liten, och sa istället 'caca' till min baby). Nu tänker ni, "ehh, varför säger hon baby?" - Jo det är så att jag ser honom som min söta lilla älskling ;P

Mitt favorit lag är Real Madrid, förr var det AC Milan, men eftersom Kaká flyttade från Milan till Real så började jag gilla Real istället. Det är så att jag  började gilla Kaká före Milan, så därför är jag en trogen Kaka supporter, inte trogen Milan eller Real Madrid fan.

Mitt namn, vill jag helst inte nämna. Men ni kan kalla mig för "F". Ni förstår, jag vill helst vara anonym. Dessutom så kommer jag troligen inte lägga ut någon bild på mitt ansikte.

Nu har ni fått reda på det mesta om mig, hoppas att ni fortsätter läsa och ser vad jag har att erbjuda! :D
/F

RSS 2.0