Oj, oj, oj !.. Ooops.

He.. he.. he.. Det var ju länge sedan man skrev något här, men det beror på att jag har haft det fullt upp. Skolan tar för mycket av min tid just nu, plus att jag har ju trots allt ett liv också (A). Men vad skönt med jullov nu! ;)

Idag blir det att se på matchen mellan Real Madrid och Levante (Copa del Rey). Tur att man kan se matchen på TV, för jag har ingen lust alls att leta efter en bra länk till matchen. Sist de två klubbarna möttes blev det oavgjort, vilket självklart förvånade mig. Levante är inte en så "stor" klubb jämfört med Real Madrid som egentligen kan vinna om de kämpar.

Jag tycker att det där är väldigt intressant, alltså hur man kan se på saker och ting olika. När ett lag möter "stora" motståndare kämpar hela laget väldigt mycket, och de ger aldrig upp. Men när man däremot möter en "liten" klubb så är det tvärtom. Om jag ska vara ärlig, tycker jag att det är lite respektlöst. Det är inte så att man kommer vinna när man inte gör sitt bästa. Dessutom skulle motståndarna utnyttja detta, och på så sätt kan de vinna matchen. Som tur är så förlorade inte Real Madrid matchen, men det blev ju inga mål..

Real Madrid - Levante

RSS 2.0